Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen

Velp - verloskundigenpraktijk velp President Kennedylaan 106, Velp

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

Koop Tickets €108.50 8 tickets beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant