Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen

Nijkerk - Het Paashuis Goudenregenlaan 1, Nijkerk

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

Nijkerk - Het Paashuis Goudenregenlaan 1, Nijkerk

Je moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO aan baby's en kinderen voordat je een herhaling kunt volgen. De herhaling duurt 4 uur. Je ontvangt van het Rode Kruis een nieuw certificaat. Deze is dan weer twee jaar geldig.

Koop Tickets €87.50 8 tickets beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant