Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen

Amsterdam - Geboortecentrum Amsterdam De Genestetstraat 3, 1 hoog, Amsterdam

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

Koop Tickets €108.50 11 tickets beschikbaar

Amsterdam - Geboortecentrum Amsterdam De Genestetstraat 3, 1 hoog, Amsterdam

Je moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO aan baby's en kinderen voordat je een herhaling kunt volgen. De herhaling duurt 4 uur. Je ontvangt van het Rode Kruis een nieuw certificaat. Deze is dan weer twee jaar geldig.

Amsterdam- online and classical

Amsterdam - Geboortecentrum Amsterdam De Genestetstraat 3, 1 hoog, Amsterdam

This full course is taught by Red Cross certified trainers. Afterwards you will receive a Red Cross certificate.

Koop Tickets €108.50 12 tickets beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant