Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Jouw keuze
Cursus type: Klassikaal

Best – Klassikale dagcursus

Best - Gemeenschapshuis De Vlinderhei Vlinderhei 16, Best, Noord Brabant

Volledige klassikale cursus (8 uur) EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat.

Ruinen – Klassikale dagcursus

Ruinen - De Hilde Westerstraat 8, Ruinen

Best – Klassikale dagcursus

Best - Gemeenschapshuis De Vlinderhei Vlinderhei 16, Best, Noord Brabant

Koop Tickets €108.50 12 tickets beschikbaar

Ruinen – Klassikale dagcursus

Ruinen - De Hilde Westerstraat 8, Ruinen

Koop Tickets €153.50 12 tickets beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant