Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Jouw keuze
Cursus type: E-learning+praktijkles

Den Haag- E-learning & praktijkles

Den Haag - Haagsch Geboortehuys Stevinstraat 94, Den Haag

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. De cursus bestaat uit 4 tot 6 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

Koop Tickets €108.50 10 tickets beschikbaar

Amsterdam- E-learning & praktijkles

Amsterdam - Geboortecentrum Amsterdam De Genestetstraat 3, 1 hoog, Amsterdam

Koop Tickets €108.50 12 tickets beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant