Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen
Laden cursussen

Heb je al ooit eerder een cursus EHBO aan baby’s en kinderen gevolgd? Dan is je pasje van het Rode kruis twee jaar geldig. Wist je dat juist de herhaling belangrijk is om je zeker te blijven voelen? Oefen noodsituaties in een veilige omgeving.

Je moet in het bezit zijn van een geldig certificaat EHBO aan baby’s en kinderen voordat je een herhaling kunt volgen. De herhaling duurt 4 uur. Je ontvangt van het Rode Kruis een nieuw certificaat. Deze is dan weer twee jaar geldig.

Onderwerpen:

• De 4 stappen in de EHBO

• Bewusteloosheid

• Reanimatie

• Verstikking

• Verdrinking

• Huidwonden

• Bloedingen

• Brandwonden

• Letsel aan bewegingsapparaat

• Hoofdletsel

• Vergiftiging

• Kleine ongevallen

• Medische noodsituaties

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Herhalingscursus-Zoetermeer-3 December- 2022
Herhalingscursus EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat.
12 beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant