Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen
Laden cursussen

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat. Tijdens de cursus is er gratis koffie, thee en een lunch!

In deze praktische groepscursus van 8 uur oefen je alle EHBO-vaardigheden die je nodig hebt.

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

• Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Bewusteloosheid, verslikking, verdrinking
  • Brandwond, huidwond, bloeding, neusbloeding
  • Hoofdletsel, nek- en wervelletsel
  • Vergiftiging, CO-vergiftiging
  • Ernstige allergie, koorts en koortsstuipen, kortademigheid,
  • Letsel aan botten, spieren en gewrichten
  • Tand door de lip, verloren/afgebroken tand
  • Vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog

Het certificaat van de volledige cursus is 2 jaar geldig en goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders en binnen de Regeling Wet kinderopvang.

Tevens ontvang je na afloop het boek EHBO aan baby’s en kinderen (110 pagina’s).

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Klassikale dagcursus-Maastricht-20 Augustus-2022
Volledige klassikale cursus (8 uur) EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat.
12 beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant