Lessen over EHBO aan baby’s en kinderen – Stichting Ehak

logo Stichting Ehak EHBO voor kinderen
Laden cursussen

Deze volledige cursus wordt gegeven door Rode Kruis gecertificeerde trainers. Na afloop ontvang je een Rode Kruis certificaat.

De cursus bestaat uit 6-8 uur online theorie en 4 uur praktijk op locatie.

• De module e-learning volg je thuis op het moment dat het jou uitkomt. Bespaar tijd doordat je online al met de theorie oefent. Kennistesten en heldere video’s maken deze online theorie allesbehalve saai.
  • Na afloop van de online cursus krijg je nog een jaar lang toegang tot de online leeromgeving en bij goed gevolg een bewijs van deelname.
  • Met dit bewijs kun je deelnemen aan het klassikale praktijkdeel op locatie. Let op: uitsluitend toegang tot de lesdag op vertoon van het bewijs van de e-learning module!
  • Het certificaat van de volledige cursus is 2 jaar geldig.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
e-learning+praktijkles Amersfoort 12-10-2022
Volledige cursus EHBO aan baby's en kinderen met certificaat van het Rode Kruis. Incl. reanimatie en gebruik van AED apparaat.
12 beschikbaar
Wil je meerdere tickets bestellen? Geen probleem, maar elk ticket moet een eigen mailadres bevatten en persoonlijke gegevens van de cursist ivm het certificaat en de factuur.

Ga naar de bovenkant